AĞLAYAN PASTA


MALZEMELER:
4 yumurta
3 fincan şeker
1 nescafe fincanı süt
2 nescafe fincanı un
yarım paket kakao
1 paket kabartma tozu

Krem şanti (sütle hazırlanmış)
Çikolata sosu (önceden hazırlanacak)

YAPILIŞI:

Yumurta ve şekeri beyazlaşıncaya kadar çırpıyoruz.Süt,un,kakao,un ve kabartma tozunu karıştırarak kek hamuru yapıyoruz.Yağlanmış borcama karışımı döküyoruz.kek gibi pişiriyoruz.
Fırından çıkardıktan sonra üzerine 1 bardak süt döküyoruz.Üzerini kremşanti ile kaplayıp çikolata sosuyla süsleyip buzdolabında soğuyana kadar bekletiyoruz.
Sonra tadına doyamayarak önce tatlıyı sonra parmaklarınızı yiyorsunuz:))))

AFİYETLER OLSUN

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

w

Connecting to %s


%d blogcu bunu beğendi: